Drone Kiralama Fiyatları

Drone Kiralama Fiyatları

Uçan Gözler

 

     Dronelar son dönemlerde kuş bakışı çekimler için popülaritesi artmış olan insansız küçük hava araçlarıdır. Onlar sayesinde pek çok iş kolunda kuş bakışı işin akışını izlemek ,kontrol altında tutabilmek hatta istenen konu ile ilgili olarak kayıt yapabilmek dahi mümkündür. Son zamanlarda bu konuda isteyenlere hizmet verilmeye başlanmıştır. Firmamız 34flycam de siz değerli müşterilerimize bu konuda hizmet vermek amacıyla 2012 yılında kurulmuştur.

Hizmet Türleri

 

     İstenen hizmetler farklı farklı olabilmektedir. Haliyle drone kiralama fiyatları da yapılan işe göre değişmektedir. Örneğin bir inşaatı veya şantiye alanını izlemek veya bir futbol karşılaşmasını izleyip kayıt altına almak için farklı sürelerde havada kalabilecek dronlara ihtiyaç vardır. Bu çerçevede drone kiralama fiyatları da bu iki iş için farklı olacaktır. Bunun yanı sıra sevgiliye yapılması planlanan sürpriz veya başka türlü bir organizasyon için kiralanması durumunda drone kiralama fiyatları işe göre değişkenlik gösterecektir. Kullanılan cihazlar DJI S1000 , DJI İnspire 1 , Dji inspire pro 4k olup cihaz modelleri de halliye drone kiralama fiyatları bu modellerden etkilenir. Kullanılan pilin dayanım süresi iç ve dış mekân izlenmesi gibi konular da göz önünde bulundurularak 900 ile 2000 TL arası fiyatlar söz konusudur. ( Koşullara , kullanılacak pil sayısına , gidilecek yere bağlı olarak daha fazla olabilir veya daha az olabilir )

  

Kalite

 

     Son dönemlerde bu konuda hizmet veren bir çok firma kurulmuştur.Çalışacağınız firmayı iyi araştırıp seçmelisiniz. İyi referans veren , vergisini ödeyen , kendi çekmiş olduğu görüntüleri size gösteren ve beğendiren firmalar ile çalışmalısınız.  Bu tarz hizmetlerde işin kesintiye uğraması parasal kayıptan ziyade ciddi bir prestij kaybına sebep olabilir ki bu da para ile ölçülemeyecek kadar değerli bir kavram olmaktadır

Teknoloji

 

     Hizmet sektöründe en önemli adımlardan biri yenilikleri takip edebilmek ve bunu işe aktarabilmektir. Firmamız da günümüz teknolojisinin en son cihazlarını kullanmakta olup bu konuda gelişen teknolojiyi takip edebilmektedir. Kullanılan dronlar iç ve dış çekimler için ayrı ayrı modeller olup kullanım amaçlarına ve yerlerine uygun modellerdir. Yerde yapılan çekimler için de uygun modeller firmamız tarafından tercih edilerek siz müşterilerimize bu konuda hizmet verilmektedir. Teknoloji daha gelişme gösterdikçe 34flycam olarak müşterilerimize daha iyi hizmet verip daha iyi görüntü kalitesi elde etmek için her zaman teknolojinin takibinde olacağız.