Endüstriyel Çekimlerimiz Tüm Hızı İle Devam Ediyor

Endüstriyel Alanda Havadan Çekimlerimiz Sürmektedir

     Şu anda çekimleri süren ve 2018 yılının başlarında açılması planlanan Pendik-Ayrılık Çeşmesi / Yenikapı-Halkalı hızlı tren hattının baştan sona çekimlerini sürdürmekteyiz.

     Havadan tüm hattın çekimlerini gerçekleştirmekteyiz. Tren hattının yapım işlerini OHL ismindeki İspanyol firma üstlendi. Firmanın bakanlığa taahhüt ettiği teslim süresi 2018 yılının ilk çeyreği. Bu tarihten sonra açılacak olan hızlı tren hattı ile Gebze-Kadıköy ve Yenikapı-Halkalı arası ulaşım çok kısa sürelere inicek.

     Biz hattın Gebze İstasyonundan başlayarak Kadıköy Ayrılık Çeşmesi İstasyonu'na ve Yenikapı İstasyonu'ndan Halkalı İstasyonu'na kadar süren hattı havadan çekimlerini gerçekleştiriyoruz. Anadolu Yakasında yaklaşık 30Km'lik havadan çekim ve Avrupa Yakasında yaklaşık 22 KM'lik havadan çekim gerçekleştirmekteyiz. 

     Çekim süreci kolay bir süreç değil ne yazık ki. Ancak ekibimiz tüm zorlu şartlara rağmen bu ayın çekimlerini 5 günde tamamlayıp kayıtları OHL'ye sunmuştur.

     Geçtiğimiz aylarda başka bir ekip ile çalışan firma yaşanılan aksaklıklar sebebi ile bizimle çalışma kararı alarak doğru bir hamle yapmıştır ve profesyonel bir ekiple çalışmanın rahatlığına ulaşmıştır.

Çekimlerde Ufak Tefek Sıkıntılar Yaşadık

     Tabi ki hiçbir işte olmadığı gibi bu işte de ufak tefek sıkıntılarla karşılaştık. En büyük sıkıntımız bayram sebebi ile hattın içine çoğu alandan giremeyişimiz oldu. Tabi çekimlere ara vermemek adına yan yollardan zorlu takiplerle ve gözle cihazı takip edemeden havadan çekimleri gerçekleştirdik. 

     Anadolu yakasının sonuna geldiğimizde ise Fenerbahçe Stadı'nda Dji Go programı çekimlere müsade etmedi. Zorluklarla izin alarak açtırdığımız kilit sonucunda çekimleri gerçekleştirdik.

     Avrupa yakasının havadan çekimlerini gerçekleştirirken ise bütün hattı dışarıdan takip ederek gerçekleştirdik çünkü hattın içine hiç giremedik. O yolun sonunda ise Atatürk Havaalanı bize müsade etmedi ve bu alan içindeki çekimleri ise araba üzerinden gerçekleştirdik.

Sonucunda İse Kalitemizden Ödün Vermeyen Profesyonel Bir İşe İmzamızı Bıraktık

     Ekibimiz tüm çekimleri bizden istenilen sürenin çok altında bir sürede tamamlayarak kaliteli bir işe daha adını yazdırdı. 

Bundan sonra tüm projelerimizi buradan takip edebilirsiniz.