Havadan Çekim Nedir , Neden ve Kimlerle Yapılmalıdır ?

Drone Kiralama

Neden ve Nereden Drone Kiralamalıyım

Son yıllarda Dünyada ve Türkiye'de kullanılan bir teknik yaygınlaştı. Drone ile gerçekleştirilen havadan çekim mesleği. Bir çok tanıtım , reklam videolarında görmüşsünüz. Havadan görüntüleme tekniği ile örneğin belediyeye ait bir parkın tanıtım videosunda parkın havadan görüntülerine yer verilir. Bu görüntüler hem çekilecek olan yerin daha detaylı ve farklı açılardan çekilmesine hem de montajlanmış görüntüler ile birlikte ortaya çıkan işin çok daha estetik ve kaliteli durmasını sağlamaktadır.

Nedir Bu Drone Kiralama ?

Havadan çekilen görüntülerin çekilmesini sağlayan araçlara "DRONE" adı verilmektedir. Drone adı verilen cihazlar altına kamera taşıyıcıları ile birlikte kamera bağlayarak havadan titreşimsiz görüntü almaya yarıyor. Bir kamera operatörü ve bir drone operatörü olarak iki kişi tarafından kullanılmaktadır. Drone kiralama işlemi yaptığınızda iki operatör olarak hizmet verilmektedir. Havadan görüntüleme işini bütün reklam , tanıtım filmi , havadan canlı yayın hizmeti , dizi çekimleri , klip çekimleri , sinema filmlerinde kullanabilirsiniz.

Hangi Firmalar İle Çalışmalıyım , Bu Firmalarda Nelere Dikkat Etmeliyim ?

 

Şu an da Türkiye'de Havadan Çekim işi yapan "KİŞİ" sayısı 100'ün üzerindedir. Ancak kaçı bu işi profesyonel olarak yapıyor , kaçı vergi ödüyor , kaç tanesi vergisini de ödese çekimlerini gerçekten özverili ve akılda kalıcı etkileyici şekilde yapıyor ? Bunlara dikkat çekmek istiyoruz. Drone kiralama ve havadan çekim işi eğer tecrübesiz kişilerin eline ucuz diye bırakılır ise ortaya gerçekten çok kötü görüntüler çıkmakta ve sonucunda müşterilerinize veya izleyici kitlenize karşı mahçup olmanıza hatta müşteri kaybetmenize sebep olabilir.2012 yılında kurulan havadan görüntüleme şirketlerinden biri olan 34FlyCam Havadan Görüntüleme ve Prodüksiyon Hizmetleri Limited Şirketi bu tip müşteri kayıplarının önüne geçmek için elinden geleni yapıyor.

 

Çektikleri görüntüleri internet sitelerinden izleyebileceğiniz 34FlyCam işinde gerçekten özverili çalışmaktadır. Kullandıkları son teknoloji ekipmanlarla rakiplerini her zaman geride bırakmayı başaran 34FlyCam , video çekim teknikleri konusunda her türlü teknik bilgiye sahip ve cana yakın ekibi ile bir telefon kadar uzağınızda. Türkiye'nin her yerine ve hatta yurt dışında ki projelerinize bile drone kiralama hizmeti veren bu şirketi mutlaka değerlendirmelisiniz. Drone kiralama hizmeti veren 34Flycam 'e aşağıdaki web sitesinden ulaşabilirsiniz

www.34flycam.com Teklif İçin Tıklayınız

instagram.com/34flycam

youtube.com/34flycam

facebook.com/34flycam

twitter.com/34flycam