İstanbul Havadan Çekim

İstanbul Havadan Çekim

Gökyüzündeki Manzara

     Uçmak öteden beri insanoğlunun hayali olmuştur. Bu gün haliyle bu hayal gerçekleştirilmiş olup artık insanlar rahat rahat uçabilmektedir. Gelişen teknoloji sayesinde artık iham adı verilen insansız hava araçları kullanılmaktadır. Bu gün kullanmakta olduğumuz donlar da bunlardan biridir. Bu ekipmanlar sayesinde havadan fotoğraf çekimi ve video çekimi yapılabilmektedir. Bu sayede gökyüzünden yere kuşbaşı görüntüleme gerektiği zaman bu ihtiyaç rahatça karşılanabilmektedir.

Havadan Çekim

     Bu konuda hizmet vermek üzere kurmuş olduğumuz 34Flycam İstanbul havadan çekim konusunda müşterilerimize hizmet vermektedir. Konu ile ilgili olarak birkaç alana hizmet sağlanmakta ve farklı ihtiyaca cevap verilebilmektedir. İstanbul havadan çekim için firmamız tarafından gerçekleştirilen faaliyetler yalnızca şantiye ve fabrikaların havadan çekim işlemleri için değil aynı zamanda dizi ve film yapımcılarının havadan görüntü alınması gereken sahnelerinde de hizmetindedir. Bunun yanı sıra İstanbul havadan çekim için firmamız, sevgiliye yapılacak sürprizlerde ve özel günler için yapılan organizasyonlarda müşterilerinin yanındadır. Bunların yanı sıra futbol karşılaşmalarında da müşterisi olan spor kulüplerine de bu hizmeti sağlamaktadır. Canlı yayın konusunda isteyen kurum ve kuruluşlara bu hizmet için olanaklarımız mevcuttur.

Çekimde Kullanılan Ekipmanlar

     Firmamızda İstanbul havadan çekim için son teknoloji ürünü olan ve pil ömrü uzun olan cihazlar kullanılmaktadır. DJI S1000 , DJI inspire 1 , DJI inspire pro gibi kaliteli ekipmanlarla müşteriye bu hizmet sunulmaktadır. Hava koşulları ve havada kalma süreleri dikkate alınarak uygun cihaz seçimi yapılmalıdır. Kullanılan cihazlara ve havada kalış sürelerine göre, alınacak hizmetin içeriğine göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Detaylar için web sitemizi inceleyebilirsiniz. Web sayfamızda referanslarımız ve çalıştığımız firmalar fotoğraflarla birlikte mevcuttur.

Kaliteli Hizmet Anlayışı

     2012 yılında kurulan firmamız kurumsal ve kesintisiz hizmet anlayışıyla müşterilerinin yanında yer almaktadır. Bu konuya son derece dikkat edilmelidir. Zira yapılan işte herhangi bir kesinti yaşanmasının maddi olarak kayba sebep olmasının yanı sıra maddi olarak ölçülemeyecek düzeyde prestij kaybına sebep olması da söz konusu olabilmektedir. Firmamız için müşteri memnuniyeti esas olup çalışmalarımızı da bu doğrultuda yaparak piyasada var olmaya özen göstermekteyiz.