Havadan Çekim

Havadan Çekim

Havadan Çekim Bu Aya Özel Kampanyalı Fiyatlarımızı Kaçırmayın

Sadece bu aya özel olan kampanyamızı kaçırmayın.Drone kiralamak kolay bir iştir ama bu işi acemilerin eline bırakıp sonra tekrar çektirmek zorunda kalmayın.

34Flycam havadan çekim alanında uzman personeller ile çalışan profesyonel bir firmadır. Size sadece uçan bir cihaza takılmış olan bir kameradan gelen görüntüyü yansıtmaz. Sahne çeker , çözüm sunar , dümdüz bir çizgide ilerlemez yenilikçi akılcı çekimler yapar. Drone kiralamak için hemen uzmanını arayın. Talep formunu şuradan doldurabilirsiniz

Havadan çekim fotoğraf ve video çekimi alanında 2012 yılından beri hizmet veren 34Flycam, uçak ve helikopterlerin inme imkanın olmadığı irtifalarda görüntüleme yapma olanağı veren hava çekimlerini gerçekleştirir. Birçok başarılı projeye imza atarak bu alanda emin adımlarla ilerleyen firma, son teknoloji cihazlar, geniş bir ekipman ve uzman bir ekiple her geçen gün havadan görüntüleme konusunda iyi işlere imza atmaya devam etmektedir.

Yüksek irtifalardan görüntü alınmasının yanı sıra alanında uzman ekip sayesinde son derece başarılı açılarla planlar oluşturulur ve en yüksek kaliteye sahip havadan çekim görüntüleri en kısa zamanda teslim edilir.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya ve en iyi sonucu almaya odaklanan 34Flycam; tanıtım filmleri, dizi, klip, sinema filmleri ve canlı yayın gibi projelerin yanı sıra havadan fotoğraf ve özel gün videoları gibi olanaklar da sunmaktadır. Türkiye’nin hemen her yerinden müşteriler için son derece kaliteli bir hizmet sunmayı hedef edinen firma, yüksek kaliteye sahip havadan çekim video veya fotoğraf isteklerinizi titiz bir çalışma ile yerine getirir.

Havadan video çekimi ve flycam hizmetleri alanında önde gelen firmalardan biri olan ve her geçen gün bunu pekiştiren 34Flycam, emlak, inşaat ya da otel gibi alanlarda tanıtım filmleriniz için en iyi sonucu alabilmeniz ve havadan çekim ile  2 ila 300 metre irtifa/yakınlıkta çekilen yüksek çözünürlüğe sahip kaliteli görüntüler için drone kiralama hizmeti sunar.